Isnin, 19 Ogos 2013

Layankan Anak - Plant Vs Zombie

Assalamualaikum Kali ni nak ngisahkan gara-gara melayan anak yang minat dengan Plant vs Zombie saya pun dah ralit layan game tu. Memula main sebab nak melayan kehendak dengan tanggapan macam tak best je, last-last saya yang dok ralit layan. Objektif dia senang je rasanya iaitu jangan bagi zombie tu lepas kot lepas kiranya otak kena makan.
Pertarungan Sengit
Apa-apa pun game ni buat layan gitu gitu je kot serius sangat kang tak jalan kerja. Wassalam

Foto Hendak Di Muat Naik Ke Mana

Assalamualaikum Saya rasa gambar yang saya tangkap di hujung minggu samada untuk hobi atau untuk sedikit wang saku akan saya bahagiakan ju...