Isnin, 19 Ogos 2013

Layankan Anak - Plant Vs Zombie

Assalamualaikum Kali ni nak ngisahkan gara-gara melayan anak yang minat dengan Plant vs Zombie saya pun dah ralit layan game tu. Memula main sebab nak melayan kehendak dengan tanggapan macam tak best je, last-last saya yang dok ralit layan. Objektif dia senang je rasanya iaitu jangan bagi zombie tu lepas kot lepas kiranya otak kena makan.
Pertarungan Sengit
Apa-apa pun game ni buat layan gitu gitu je kot serius sangat kang tak jalan kerja. Wassalam

Wordless Wednesday - Petik Rambutan

Teringat masa kecil di Kampung Melayu, Sungai Rapat