Jumaat, 28 Disember 2012

Perancangan

Assalamualaikum

Buat masa ini tengah memikirkan beberapa perancangan untuk tahun mendatang ni. Antara yang masuk dalam perancangan ialah

:- Strategi perniagaan (harga, promosi )  blog perniagaan saya http://fahmifoto.blogspot.com .
:- Pengurusan kewangan (simpanan, bayar loan, dsb)

Diharap semoga perancangan menjadi serta tak lupa merancang untuk meningkatkan kualiti diri.

If you fail to plan you are planning to fail

Wassalam

Khamis, 27 Disember 2012

Lega Sikit

Assalamualaikum

Pada pagi jumaat ni rasa sedikit lega la sebab beberapa benda yang perlu diselesaikan telah diselesaikan jadi rasa sedikit lega kot idak libang libu (Slang Perak) rasanya. Hari ni rasanya beberapa perkara yang tinggal tu boleh diselesaikan kot.

Wassalam

Selasa, 25 Disember 2012

Harap Setel

Assalamualaikum

Hari ni perlu menyelesaikan beberapa perkara yang dok menyesakkan minda 2 3 menjak ni, semoga semua urusan dapat berjalan lancar hari ni supaya hari hari mendatang akan lebih tenang hendaknya.

Insyallah.

Ahad, 23 Disember 2012

Jenuh mikior

Assalamualaikum

2 3 menjak ni mood nak ngedit dan berblog agak terhalang sebab jenuh mikior cemana cara nak setelkan apa yang patut pada bank ni. Jumlah yang dituntut tu agak banyak juga la tapi ni salah sendiri juga la sebab alpa. Walau bagaimana pun apa yang patut perlu dilunaskan dan sekarang kena cari jalan bagaimana nak lunaskan. Nak buat setel kan kerja kerja video & gambar yang ada tu ilham nak menyunting tu tak berapa nak masuk sebab runsing ngan perkara ni tapi cuba jugak la.

Wassalam


Sabtu, 15 Disember 2012

Tukar jadi personal blog

Rasanya blog yang satu lagi ni aku bercadang untuk menukarkanya kepada blog yang lebih dekat pada diriku iaitu makanan, gaya hidup, foto dan video ekperimental, serta perkara yang terlintas untuk dimasukkan di dalam blog.

Blog mengenai gambar perkahwinan masih seiring di http://fahmifoto.blogspot.com

So kalau terserempak blog ni sudi sudi lah follow


Traveloka seorang weekend husband : ziarah

Assalamualaikum Nampak nya kali ini perjalanan yang akan ditempuhi akan terasa lebih lambat hendak sampai ke destinasinya di Simpang Empat,...